Back to Curso

Level 4 (CEFR A2)

0% Complete
0/52 Steps
  1. Lesson 1 | How was your day?
    6 Temas
  2. Lesson 2 | How many bedrooms were there in your old house?
    6 Temas
  3. Lesson 3 | What did the robbers look like?
    6 Temas
  4. Lesson 4 | What were you doing last night at 11 p.m.?
    6 Temas
  5. Lesson 5 | Was there any ice-cream in the fridge ?
    6 Temas
  6. Lesson 6 | This film was the best?
    3 Temas
  7. Lesson 7 | I used to love Mondays
    3 Temas
  8. Lesson 8 | What are you going to do on Sunday?
    3 Temas
  9. Lesson 9 | You’re driving really slowly!
  10. Lesson 10 | I’ve never tried that before!
  11. Lesson 11 | She’s visited Coney Island!
  12. Lesson 12 | Will you do it?
  13. Lesson 13 | You will, if you try!
Lección 3, Tema 4
En Progreso

Lesson 3 – Step 4 – Practise before class

Lección Progress
0% Complete

Level 4

[TÍTULO DE LECCIÓN]]

Lesson 3 – Step 4 – Practise before class 

[EXPLICACIÓN DE LECCIÓN]

Es hora de practicar lo que hemos aprendido en los pasos previos. Este será el último paso antes de tu clase. ¿Estás listo? ¡Vamos allá!

[TÍTULO 2]

  1. Entre estos tres hombres hay uno de los ladrones del banco. ¿Puedes reconocerlo? Vuelve a leer el texto del “step 1” y elige al ladrón.

[La imágen en calidad completa está en la carpeta de multimedia]

TÍTULO 2]

  1. Mira el vídeo y elige a la persona correcta en cada caso.

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=YsDfuAiIzDE 

[TEXTO SIMPLE 1]  

1. Who is it?

a.) Cynthia

b.) Emma

2. Who is it?

a.) Mathias

b.) Gabe

3. Who is it?

a.) Lin

b.) Brook

c.) Paola

4. Who is it?

a.) Lin

b.) Paola

c.) Jade

5. Who is it?

a.) Ray

b.) Josh

c.) Lucas

6. Who is it?

a.) Lucas

b.) Todd

c.) Josh

7. Who is it?

a.) Shane

b.) Elijah

c.) Tom

8. Who is it?

a.) Tori

b.) Mandy

c.) Julia

9. Who is it?

a.) Elijah

b.) Frank

c.) Shane

10. Who is it?

a.) Ash

b.) Mandy

c.) Julia

Respuestas correctas: 1. A, 2. A, 3. B, 4. C, 5. A, 6. B, 7. C, 8. C, 9. B, 10. A

[EXPLICACIÓN DE LECCIÓN]

        ¿Has terminado? ¡Muy bien! Dirígete al paso 5.